divendres, 22 d’agost del 2008

2ª CONCEBTRACIÓ HARLEY DAVIDSON A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Els dies escollits per a la segona edició de la concentració Harley Davidson a Guardiola de Berguedà só el 5, 6 i 7 de Setembre, paracticament dos mesos abans que en la primera edició celebrada a finals d' octubre del 2007. Enguany s'espera millor clima ja que les activitats es fan al camp d'esports del municipi i tot el recinte motard és a l'exterior. Els Jokers MC Nordeste ens han preparat per aquesta edició un total de vuit concerts les nits de divendres i dissabte amb música de tot tipus com el Heavy metal, R&R, versions dels 70, 80 i 90's i un gran conjunt d'espectacles paral.lels com exibicions, concursos, faquirs o desfilades per Guardiola i la comarca sobre les màquines dels participants a la concentració.

L' edició del 2007 va acollir diferents grups de motards com Cancerberos, Calaveras, Hell Angels, Diablos, o grups vinguts d' Alemanya o de Finalndia per exemple, fet que comporta un espectacle grandiós al municipi i fan respirar un ambient de festa i de passió que posa la pell de gallina.

Una concentració com aquesta la disfruta tota mena de participants, siguin families, parelles, grups o simplement curiosos que vulguin veure les activitats que es faràn al recinte motard de Guardiola on també hi haurà una zona de botigues i estands de material per apassionats a les Harleys i a les motos en general.

Us esperem amb la companyía dels Jokers MC Nordeste a Guardiola perquè disfruteu de les Harleys, del poble i de la comarca.