divendres, 9 d’octubre del 2009

UNIÓ DE JOVES AL BERGUEDÀ

Després de molts anys sense representació, aquest dissabte dia 10 d'octubre, es formalitzarà la territorial d'Unió de joves-Unió democràtica al Berguedà.

Unió de joves-UDC partirà aquesta nova aventura amb la col.laboració de joves de la comarca i el suport de la intercomrcal de la Unió de Joves de Barcelona i del propi partit Unió democràtica de Catalunya.

Principalment, s'intentarà cohesionar el grup de joves que vol treballar dins el partit i aglutinar un grup que aporti una nova visió a la política Berguedana. Per aixó, entre altres propostes, s'intentarà elaborar una publicació en format revista on els diferents militants i simpatitzants es puguin expressar i transmetre les seves propostes i petición. A la vegada, es vol fer implicar mès els partits polítics amb el territori Berguedà, molt oblidat pel govern local.

La seu de la formació estarà ubicada a Berga on actualment ja hi ha lla d'UDC, de totes maneres les reunions i activitats que es facin seràn intinerants arreu de la comarca per evitar centrlitzar les activitats a la zona.