dimecres, 19 d’agost del 2009

NOU CLUB AL POBLE: FC GUARDIOLA

Aquest estiu comença amb la bona notícia que Guardiola tindrà un nou equip de futbol11 federat de categoría infantil. Gràcies a la col.laboració d'un bon grup de pares s'ha dut a terme la inscripció del nou equip que comptarà d'entrada amb uns 18 nens de Guardiola i dels pobles veïns.

La "prèmiere" de l'equip havía de fer-se efectiva el diumenge de festa major però el mal temps va impedir que es disputès el partit contra l' Avià. Va donar temps a fer la presentació dels nois un per un i fer la primera foto oficial amb la palntilla gairebè al complert.

Els entrenement ja es desenvolupen amb normalitat els dimarts i els dijous i la plantilla ja disputa els seus primers amistosos.

A l'ajuntament de Guardiola es va demanarque s'arrangès el camp de futbol, oblidat desde feia molts anys. Es va actuar fent unes rases per drenar l'aigua, afegir 5000 mcúbics de sauló i anivellar el camp. També s'han millorat esl vorals del camp i s' han reduït les mides de manera reglamentària per fer-ne mès econòmic el manteniment.