dissabte, 14 de juny del 2008

MONTSE RIBERA NOVA DIPUTADA DE CiU AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Divendres 13 de Juny vam saber que l'alcaldessa de Guardiola de Berguedà serà nova diputada al parlament de Catalunya després de la renúncia del fins ara diputat per Vilanova Esteve Orriols, que passa a ser membre del consell de l'audiovisual de Catalunya.

Montserrat Ribera anava la número 28 a la llista de la federació de CiU a la provincia de Barcelona en les últimes eleccións a la Generalitat i es va quedar a un lloc d'entrar al parlament i per tant, coincidint amb la renúncia d'Orriols, la seva assignació com a nou membre de l'órgan parlamentari Català ha sigut automàtica.

Degut a la circumstància, Ribera deixarà la presidència del Consell Comarcal del Berguedà , fet que no pasa amb la seva situació d'alcaldessa del municipi de Guardiola, lloc on es veurà beneficiat per la presència de Ribera al parlament.

Montserrat Ribera ha parlat als mitjans confirmant la seva il.lusió per aquest nou pas i afirmant que treballarà desde la seva nova posició per Guardiola, per Catalunya i per la comarca del Berguedà.

Com a militant d'Unió Democràtica, membre de la federació de convergència i unió, company de l'equip de govern local de Guardiola i veí del municipi, voldría mostrar el meu orgull per la seva assignació com a diputada i felicitar a Convergència democràtica per tenir a les seves files a Montserrat Ribera.